VERRASSENDE CONCEPTEN MET OPTIMALE BELEVING... Beleving staat hierin centraal. Onze verrassende en krachtige concepten zorgen voor een optimaal resultaat. Onze klanten zijn retailers, theaters en bedrijven die onderscheidend willen zijn. En ook hier geldt weer dat we volledige ondersteuning bieden. Vanaf concept en ontwerp tot aan realisatie en montage. 

 
 

 

WOK& Heerhugowaard

CDNZ vertaalde de kernwaarden naar een passende natuurlijke uitstraling van de Wok& restaurants. Naast het concept voerde CDNZ ook de productie uit van dit nieuwe concept.

UVA/HVA Amsterdam

Enjoy Today is het Food Community Concept van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam. CDNZ ontwikkelde met ConsumerView Ltd een spannend nieuw Horeca concept voor studenten en medewerkers.

Sleeping Beauty On Ice

Theater is beleving. De speciale voorstellingen bij het Nieuwe Luxor in Rotterdam krijgen nog meer uitstraling in het Theater

 

Hema Beauty

Als je Beauty zegt moet het er haarscherp uitzien bij Nederlands bekendste retailer. CDNZ heeft oog voor de kleinste details en ondersteunt bij lithografie en productie om de allermooiste resultaten te krijgen.