SAMEN WERKEN IS SAMEN GROEIEN... Dit is het hart van ons bedrijf. We gaan graag het gesprek met je aan. Sterker nog we willen de diepte in om tot de kern te komen van jouw vraag. Spannende uitdagingen over branding, strategy en experiences die jouw merk of product maken, wij maken sterke creatieve concepten die werken en zorgen voor groei. Samen werken is samen groeien.

 
 

 

Spido

Uw unieke event op het water met de Rotterdamse skyline als adembenemend decor. CDNZ ontwikkelde de nieuwste brochure voor Spido Events.

OPZE Rotterdams

Opzerotterdams is een Rotterdams streetwear merk pur sang! Echte Rotterdamse namen als "MAAS", "BLAAK" en "MEENT JE DAT NOU" prijken op hun
t-shirts en hoodies.

Rotterdam Topsport

Rotterdam Topsport wil gezien worden in Rotterdam! CDNZ is trotse Supplier Partner van Rotterdam Topsport en verzorgde de productie voor 3 BMW's en 3 Mini's geleverd door BMW Kalfsbeek uit Schiedam.

Restaurant Three

CDNZ verzorgde het beeldmerk, storytelling en fotografie van het nieuwe restaurant Three in Rotterdam Hillegersberg. 

Dr. Meurerhuis

Gezond eten en drinken voor studenten staat centraal voor de UVA/HVA. Voor de opleiding Voeding en Diëtetiek ontwikkelde CDNZ een duidelijke uitstraling die bijdraagt aan een beleving binnen deze sportieve campus.

Enjoy Today

Iedere Campus elke dag een stukje aangenamer gezonder en duurzamer! EnjoyToday.amsterdam is een open en online platform van de Universiteit en Hogeschool van Amsterdam voor en door studenten en medewerkers.