KOSTEN BESPAREN,
PROCESSEN VERBETEREN

 

Onze procurement dienstverlening ondersteunt bedrijven om significante kostenbesparingen voor alle mogelijke marketing en communicatiematerialen te realiseren. Door onze ketenmanagement benadering zijn tevens indirecte kostenbesparingen te behalen. Deze besparingen vraagt om procesverbeteringen door te voeren en bestrijkt een integrale aanpak van Marketing, Productie, Operations, Inkoop en Distributie.

 
download-1.jpg
 

INKOOPSCAN

Om een goed inzicht in uw huidige inkoop en inschatting van inkoopbesparingen te geven hebben wij een inkoopscan ontwikkeld. Deze scan laat per inkoopgroep de mogelijke besparingen op directe en indirecte besparingen zien.

 

REALISEREN BESPARINGEN

Nadat we de besparingen duidelijk in beeld voor u hebben gebracht en we een samenwerking aangaan starten wij met een inkooptraject. Dit kan betekenen dat wij met huidige leveranciers gaan onderhandelen of dat u gebruikt gaat maken ons internationale netwerk van leveranciers. Voor planbare opdrachten gaan wij dit vastleggen in heldere contracten met daaraan gekoppelde SLA's (Service Level Agreements).

 

OUTSOURING / PROJECTMANAGEMENT

Om tevens de niet-planbare opdrachten tegen de beste mogelijke condities dagelijks in te kopen kunt u gebruik maken van onze projectmanagement-diensten. Dit kan desgewenst op locatie of op afstand. Op deze manier bent u verzekerd van de best mogelijke inkopen en beste mogelijke haalbare Time to market. Uw eigen medewerkers kunnen zich op deze manier volledig richten op de prestaties waar zij verantwoordelijk voor zijn.

Wat brengen wij in beeld:

  • Inkoopvolumes en hoeveelheid leverancier per productgroep(en)

  • Besparingsinkooppotentieel per inkoopsegment op basis van Procurement Scan uitgevoerd met benchmarkgegevens

  • Besparingspotentieel voor procesverbeteringen, indirecte kosten

  • Inzicht in realisatie en inspanningen om procesverbeteringen te implementeren

  • Totaal actieplan voor het realiseren van directe- en indirectebesparingen